About

Aici o sa gasiti informatii despre cele mai noi dispozitive sau noi utilizari ale unor dispozitive mai vechi.  In mare parte or sa mai fie multe review-uri ale gadget-urilor pe care le testez.

Sunt de gasit la catalin.gradinariu@gmail.com.

Reclame

2 răspunsuri la About

  1. Salut. In martie ziceai ca ti’ai luat un BenQ C1480. N’ai mai zis nimic de ea, cum e, merita banii pentru ce stie sa faca ?

    Mersi.

    • In specificatii este o camera de aur: are o multime de functii, e mica, e usoara, are efecte care te pot transforma instant in centrul de interes al oricarei petreceri. Din pacate eu am folosit-o cateva zile si dupa aia a inceput sa dea rateuri, iar la final a murit. Nu mai pornea de fiecare data. Doar cand voia ea… si dupa nicio logica. Nu am reusit sa imi dau seama daca e problema de soft, de buton de pornire sau de baterii. Eu am folosit-o cu o pereche de acumulatori care aveau 1,2 V / bucata si nu 1,5 V / bucata asa cum au bateriile normale. Am incercat si cu baterii, dar, desi la inceput parea ca asta a rezolva problema, nu a fost sa fie asa. Au reinceput problemele si cu bateriile normale. Deci nu stiu ce sa zic. Daca ai noroc de una care sa mearga, e ok. Raportul dotari / pret este foarte bun. Dar calitatea o face sa fie CEL MULT O LOTERIE. Pe scurt – nu recomand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s