Două noi monitoare AOC. Curbate.

Din iulie 2017 sunt disponibile doua monitoare de gaming create de AOC în colaborare cu celebra casă de design Studio F. A. Porsche.

PDS241_3

Este vorba de AOC PDS241 si AOC PDS271.

 

Intre cele doua este o singura diferenta – dimensiunea: AOC PDS241 are 24”  AOC PDS271 are 27”. Ambele sunt realizate in colaborare cu faimoasa casa de design Studio F. A. Porsche, si sunt echipate cu un panoul AH-IPS cu 3 laturi fără ramă, un stand metalic asimetric și un design ultra-slim premium minimalist. Aceasta este si caracteristica ce le recomanda. Cei care pun mai mult pret pe un birou curat, estetic, fara cabluri imprastiate peste tot garantat or sa fie dati pe spate de aceste monitoare.

 

PDS241_2

Standul este facut in asa fel incat firele trec prin piciorul de sustinere si ies pe la un capat. De fapt trebuie sa spun firul, pentru ca este unul singur. Acesta intra in caramida de alimentare, care are si portul HDMI la care se conecteaza calculatorul. Asa ca pe masa nu o sa aveti decat monitorul si un fir discret care iese din partea de jos a suportului. Reglaje nu are decat inclinarea monitorului. Pe verticala nu se poate modifica nimic. De modul portret nici nu poate fi vorba. Dar poate nici nu va trebuie. Sa vedem ce caracteristici tehnice au. Cum spuneam, doar un HDMI. Panourile AH-IPS cu tehnologia AOC SuperColor WCG acopera o gama largă de culori si are unghiuri largi de vizualizare, de 178°. Ambele au 1920×1080 pixeli, deci rezoluție Full HD cu 100% RGB și 90% din spațiul de culoarea NTSC. Asta inseamna ca reprezentarea culorilor pe ecran este foarte buna, foarte aproape de ce a vrut autorul sa se vada pe ecran, fie ca vorbim de fotografie, fie ca vorbim de filme. Ambele modele sunt echipate cu tehnologiile Low Blue Light si Flicker-Free. Cea din urmă reglează luminozitatea monitorului cu un sistem de iluminare de fundal DC (direct current) în loc de PWN (pulse width modulation), reducând astfel disconfortul ochilor si oboseala chiar si dupa perioade lungi de utilizare.

Prețul recomandat pentru modelul de 24” AOC PDS241 este de 979 lei, iar pentru modelul de 27”, PDS271, pretul este de 1,339 lei.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s