Panasonic Lumix DMC-GX8

panasonicgx8-1

Panasonic Lumix DMC-GX8 se trage din una dintre cele mai populare camere ale marcii – GX7. Iar imbunatatirile fata de predecesoare sunt notabile. Una dintre cele mai evidente este cresterea de la 16 la 20 de megapixeli. Desi este importanta, aceasta modificare paleste in lumina celei care priveste stabilizarea. GX8 are un sistem de stablizare duala, adica si in lentila si in camera, care functioneaza simultan. Asta il face de 3,5 ori mai stabil decat vechiul model. Si mai are avantajul ca are stabilizare si cand folositi lentile de la alti producatori.

 

panasonicgx8-2

In plus GX8 este capabil sa traga video 4K, desi este depasit in aceast departament de Panasonic GH4. In rafala poate sa traga cu pana la 10 cps (daca foloseste obturatorul mecanic trage doar cu 8 cps). In materie ISO urca pana la 51200. Si constructia a fost imbunatatita. Acum aparatul este mai mare, dar este rezistent la stropire si la praf. EVF-ul a primit un ecran OLED, nu mai e LCD.

 

panasonicgx8-3

Ca adresabilitate GX8 este pentru cei care trag video, dar mai ales pentru fotografii care s-au saturat de trusele mari de DSLR-uri, care vor sa treaca neobservati atunci cand lucreaza.

panasonicgx8-4

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s