Hero GoPro 5

gopro-hero5

Noul Hero GoPro aduce o serie de imbunatatiri fata de vechiul model. In primul rand filmeaza 4K la 30 de cadre pe secunda. O parte dintre profetii internetului anunta inaintea lansarii ca noul Hero GoPro o sa vina cu 8K. Altii isi doresc cu ardoare doar un 4K la 60 de cadre pe secunda. Adevarul este ca niste clipuri 4K sunt foarte greu de montat, configuratia calclulatoului trebuie sa fie de top, dar chiar si asa stai o gramada sa randezi niste imagini la rezolutie 4K pe care foarte putini le vor vedea la mai mult de FULL HD. Asa ca e inca prea devreme pentru asa ceva.

Alte noutati gasim in meniu. Acesta a fost simplificat ca structura. Beneficieaza de ecranul tactil si de comezile vocale acum. Poti sa pornesti inregistrarea sau sa o opresti printr-o singura comanda vocala.

Controlul vocal poate fi utilizat pentru a capta o fotografie, asta chiar in timp ce filmeaza un clip video. Cele trei butoane ale lui GoPro 4 au fost concentrate la GoPro Hero 5 Negru intr-un singur buton principal pentru o mai mare usurinta de utilizare.

Principalul motiv pentru care o sa vrei sa iti iei noul GoPro este stabilizare video. Asta si sunetul care la Hero GoPro 5 este mult mai bun decat la versiunile anterioare.

La nemultumiri trebuie sa pomenesc faptul ca bateria este diferita si ca cele vechi nu se potrivesc la noul model. Deasemenea nu toate perifericele merg si la 5. Dar avand in vedere ca este rezistent la apa chiar fara carcasa suplimentara este totusi un avataj care inclina balanta in favoarea achizitionarii lui Hero GoPro 5 Black.

A, sa nu uit. GoPro a inclus un nou software de editare, pe numele sau, Quik. Acest software permite utilizatorilor sa aleaga momente dintr-un clip video, sa le editeze si sa adauge muzica in doi timp si trei miscari. Trebuie sa il incercati.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s