Hospice Casa Sperantei

Am fost invitat la HOSPICE Casa Speranței la inaugurarea sectiei de pediatrie cu servicii integrate in cadrul Centrului de ingrijire paliativa din Bucuresti. Pentru cei interesati de detalii privind acest centru o sa spun ca sectia este compusa dintr-o unitate cu o capacitate de 8 paturi, un centru de zi, un cabinet de consultatii, o sala de stimulare multisenzoriala, un cabinet de explorari functionale, o sala de kinetoterapie si scoala HOSPICE – in care sunt concepute activitatile educationale individualizat pentru cresterea autonomiei personale si a stimei de sine. In plus este disponibila si o echipa de ingrijire la domiciliu sau in spitalele partenere. Costurile acestui proiect vor fi de 610.000 de euro, pe o perioadă de doi ani.

Altfel puteti sa va uitati la pozele facute cu o traznaie de la Samsung. Se cheama NX mini, este un mirrorless, adica are obiective interschimbabile dar este de dimensiunile unei camere compacte. 

Nu are captor APSC asa cum gasim in camerele mirrorless de la Sony, dar rezultatele sunt bune. In cazul de fata s-a folosit un obiectiv fix de 9 mm, ceea ce pentru un full frame inseamna 24 mm. Imaginile nu au fost modificate, doar micsorate.

SAM_2576SAM_2579SAM_2585SAM_2589SAM_2591SAM_2594SAM_2598SAM_2599SAM_2600SAM_2602SAM_2604SAM_2605SAM_2610SAM_2612

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s