Intel Xeon E7

Intel a prezentat astazi in Romania cea mai noua gama de procesoare Intel Xeon E7 v3.

Intel® Xeon® E7 v3  (1)

Acestea ofera o performanta cu 40% mai mare fata de generatia anterioara si cu pana la 70% mai multe sesiuni de analiza pe ora datorita faptului ca au pana la 18 nuclee, cu 20% mai multe fata de generatia anterioara si pana la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

Procesoarele din gama Intel Xeon E7 v3 pot avea configuratii de pana la 32 de socketuri cu suport pentru cea mai mare memorie per socket din industrie (sistemele de 8 socketuri pot suporta pana la 12 terabiti de memorie DDR3 sau DDR4).  De asemenea, sunt dotate cu noi functii de securitate si capacitati de fiabilitate, inclusiv performanta criptografica cu ajutorul noilor instructiuni Intel Advanced Encryption Standard, precum imbunatatiri la nivel micro-arhitectural.

Intel® Xeon® E7 v3  (2)

Tehnologia Intel Run Sure, un set unic de capabilitati de fiabilitate, disponibilitate si servisabilitate (RAS) pentru gama de procesoare Intel Xeon E7, a fost imbunatatita pentru a asigura si mai mult disponbilitatea solutiilor “five nines” (care raman operationale 99,999% din timp) pentru aplicatiile de tip mission-critical.

 

Intel® Xeon® E7 v3  (3)

Intel Xeon E7ofera companiilor performanta si fiabilitate pentru analiza datelor in timp real si computing de tip mission-critical. In plus conduc la luarea mai rapida a deciziilor si la eficientizarea operatiunilor, oferind in acelasi timp avantaj competitiv companiilor.

In cadrul evenimentului au fost expuse produse bazate pe noile procesoare Intel Xeon de la HP, Huawei, Lenovo si Maguay.

Intr-o lume a vitezei, companiile au nevoie de analiza in timp real a datelor. Acest lucru duce la cresterea cererii pentru procesare in-memory si analiza Big Data.

 

In cadrul evenimentului a vorbit George Cepreaga, Technical Support Manager al Interbrands, una dintre companiile cu cea mai veche infrastructura de servere si sisteme de calcul bazata pe tehnologie Intel standardizata din Romania. Folosind noile sisteme Intel, in ultimii ani Interbrands a redus numarul serverelor de la 40 la 8.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s