Orange TV

La fel ca alti operatori de telefonie si Orange si-a facut un serviciu de distributie a canalelor TV prin satelit.

Julien Ducarroz, CEO Orange Romania, explica ce cuprind diferitele pachete Orange TV.

Cu abonamentul pe care il aveti pentru antena de acasa o sa puteti sa vedeti programe tv si la birou sau in alta parte – pe calculator. Intrati pe pagina Orange special creata pentru acest serviciu, introduceti parola si puteti sa vizionati o serie de programe din pachetul pe care il aveti acasa. Deocamdata nu sunt toate programele disponibile pentru transimisa pe net, dar se lucreaza sa fie toate cele 100 de canale (95, fara cele pentru adulti).

20130611_120847

Receverul este facut de Samsung special pentru Orange Romania. 20130611_120855 20130611_120902

Orange TV oferă peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi în premieră pe piaţă în format HD. 

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, poziţionat pe orbita Pământului la 31,5º E, coordonate care asigură cea mai extinsă acoperire şi cel mai puternic semnal la nivelul întregii ţări. Antena de recepţie o sa fie usor de recunoscut, pentru ca este patrata. Sau aproape patrata. Desi conducerea Orange si-a dorit sa iasa patrata ca logo-ul companiei, inginerii nu au putut sa o faca decat dreptunghiulara. Dar tot este mai mica decat altele si mai usor de recunoscut.

 Sunt trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD. Acestea oferă acces la canale româneşti şi internaţionale, precum si la canale de interes general, de ştiri, muzică, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii, într-un mix optim de canale HD şi SD.

Serviciul Orange TV prin satelit permite restricţionarea accesului copiilor la oricare dintre canale şi configurarea a până la 5 liste personalizate de canale favorite, în care posturile TV pot fi ordonate în funcţie de preferinţe. Asta e o functie folositoare pentru ca poti sa iti pui canelele in ce ordine vrei tu pe cele 10 butoane de la telecomanda si cand vrea sa se uite sotia, isi selecteaza profilul propriu si are butoanele puse in functie de preferintele ei.

Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), pentru pachetul cu posturile romanesti si ajunge la 15 euro pentru toate cele 100 de canale. La asta se adaugă taxele aferente echipamentului şi punerii în funcţiune a serviciului.

Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus).

Între 12.06 si 15.07 clienţii care activează un contract pentru serviciul Orange TV vor primi un voucher in valoare de 200 lei (TVA inclus) pe care îl pot folosi pentru a cumpara un televizor Samsung Full HD din magazinele Altex şi Media Galaxy. Voucherul poate fi folosit din momentul activării serviciului şi are valabilitate de o lună.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s