Lansarea Sony A57 de la F64

Sony a lansat în România noua cameră foto SLT α57. Aceasta are o oglindă semitransparentă, care permite fotografierea rapidă cu 12 cadre pe secundă, cea mai mare viteza din clasa entry level. Pretul este de 3400 lei. 

Este bazat pe tehnologiile de imagine introduse la a77 şi a65, două modele superioare. Noul a57 este un aparat pentru începători. Totusi, filmarea  Full HD cu o precizie marita a focalizarii il poate transforma intr-o unealta pentru unii profesionisti.

O noutate absoluta este functia de „Auto Portrait Fraiming”, care cropeaza un portret facut prost in asa fel incat imaginea sa treaca examenul de incadrare dat de un profesionist. Imaginea initiala ramane pe card, alaturi de cea facuta de aparat, asa incat, dupa o utilizare indelungata, fotograful poate sa invete de la aparat cum se face o poza buna.

La capitolul dotari tehnice trebuie sa amintim senzorul Exmor™ APS HD CMOS de 16,1 megapixeli, noul procesor BIONZ si stabilizarea in camera. Asa orice obiectiv beneficiaza de stabilizare de imagine.

α57 trage cu 10 cadre pe secunda si viteza poate sa urce pana la 12 cadre pe secundă în modul “Tele-zoom Continuous Advance Priority AE”. Incadrearea se face prin vizorul  electronic Tru-Finder™, cu o rezoluţie de 1440 de puncte şi câmp de vizualizare 100%. Informaţia poate fi vizualizată pe Tru-Finder™ sau pe ecranul LCD Xtra Fine ajustabil de 7,5 cm. Aparatul are, pentru utilizatorii cu apetit pentru asa ceva, opţiunile “Picture Effects”. Sunt 11 tipuri de efecte cu 15 variaţii, oferind o gamă generoasă de modificări ale imaginilor clasice. Spre deosebire de alte aparate, rezultatele pot fi vizualizate în timp real pe ecranul LCD sau în  Tru-Finder™, inainte de a face poza.


Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Foto și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s