Expozitie foto inedita la F64

Aseara F64 a gazduit o expozitie iesita din comun. Nu doar ca spatiul comercial a  fost  combinat  cu unul expozitioal, da si exponatele au fost specia. Sub titulatura Martie de Argint Andrei Barsan si membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag” au tiparit fotografiile digitale pe un film transparent care aminteste de filmul pe care se faceu pozele inainte de era digitala.

Desi formatul era mult mai mare decat in cazul filmelor foto, iar pozele apareau in imagine in pozitiv, nu in negativ, intregul decor amintea de laboratoarele pe care unii dintre noi le amenajau in baie in vremea comunistilor. La F64 inca se mai gasesc filme si solutii pentru developare, dar pentru ca nu se mai fabrica la scara atat de mare probabil ca situatia asta nu sa dureze foarte mult. Cum sunt si reduceri, cred ca se incearca epuizarea stocurilor si dupa asta nu o sa mai vedem atat de des filme foto in magazine.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse, Foto și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Expozitie foto inedita la F64

  1. Dragan Radu zice:

    „Nu doar ca spatiul comercial a fost combinat cu unul expozitioal,” Asta face o expoziție ieșita din comun, chiar o face comuna.

    „au tiparit fotografiile digitale pe un film transparent care aminteste de filmul pe care se faceu pozele inainte de era digitala.” Este amuzant ca fotografia a apărut pe film de 35mm. Asta da informație inedita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s