Toshiba: call-center pentru români

Am intrat in randul lumii: acum poti sa dai telefon la un call-center si sa ceri ajutorul cand nu iti mai merge laptopul.

Toshiba Europe GmbH a lansat un call-center operat de către Sellbytel, o companie care oferă servicii de management al relaţiilor cu clienţii. Acesta va oferi prin telefon asistenţă şi suport clienţilor din şase ţări din regiune: România, Cehia,Slovacia,Serbia,CroaţiaşiBulgaria. Aceasta este al doilea call-center Toshiba care deservește regiunea de Centru si Sud Este a Europei, după lansarea centrului din Istambul, în data de 6 februarie. Agenţi specializaţi vor răspunde, în limbile respectivelor țări, întrebărilor despre notebook-uri şi televizoare şi oferă consiliere şi diagnostic pentru aceste categorii de produse.

 

Utilizatorii români vor putea beneficia de suport profesionist din partea Toshiba prin apelarea numarului local 031.630.02.24, cu tarif normal. Apelurile vor fi redirecţionate prin VOIP la Praga unde un agent român va răspunde întrebărilor, va oferi soluţii pentru cererile post-vânzare sau posibilelor probleme pe care un utilizator le-ar putea avea. Call-center-ul va fi operațional de luni până vineri, între 9.00 am şi 18.00.

 

Agenţii call-center-ului vor evalua problema. Daca se semnalează o problemă legată de hardware, agentul va recomanda cel mai apropiat centru de service partener. Altfel problemele se vor rezolva la telefon: instalarea driverelor lipsă sau actualizarea lor, recomandarea diverselor setări sau a modului de aplicare a update-urilor. În plus, specialştii în relaţii cu clienţii oferă consultanţă clienţilor pentru a-i ajuta să îşi înregistreze produsul sau sa cumpere o extensie a garanţiei.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s