Soarecele care a inghitit un telefon – Logitech Cube

Logitech vine cu o idee noua pentru mouse:  pe intreaga suprafata superioara a dispozitivului poti sa faci scroll. In plus il transforma intr-o secunda si in presenter. Este cam cat o jumatate de pachet de tigari si producatorii spun ca poate sa fie purtat pe post de breloc la chei. In coditiile in care receptorul USB este cat o unghie, nu gresesc prea mult, pentru ca este foarte usor de carat de colo colo.

Cand este folosit ca un mouse, cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll poti sa derulezi folosind spatele lui Logitech Cube care este sensibil la atingere si se comporta ca ecranul tactil al unui smartphone.

Cube are acele functii care te ajuta sa lucrezi pe durata unui zbor international sau sa realizezi o prezentare de succes. Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ridici dispozitivul in aer iar cateva momente mai tarziu acesta se va afla in modul presenter. Trecerea catre urmatorul slide se face prin apasarea partii superioare a mouse-ului iar daca vrei sa te intorci, trebuie sa intorci mouse-ul si sa apesi din nou. Logitech Cube vine insotit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz si la care poti conecta pana la sase dispozitive. Poti adauga o tastatura sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fara sa te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat in cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals. Pretul este de 70 de Euro si poate sa fie achizitionat de la http://www.logitech.com.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s