Microbisti cu WIFI

Oare ce o sa iasa din combinatia asta? O sa vedem in curand. La stiri, ca nu e la noi.

Pe stadionul  clubului Real Madrid se va implementa tehnologia de varf Cisco Connected Sports Solutions pentru a oferi fanilor o experienta complet noua. Solutia Cisco Connected Stadium Wi-Fi va face din Santiago Bernabeu unul dintre cele mai avansate tehnologic stadioane din lume. Imagini aici http://goo.gl/KtL6k.

Odata ce reteaua Wi-Fi de mare densitate va fi implementata, fanii de pe stadion vor putea utiliza cu usurinta dispozitivele mobile pentru a accesa diferite aplicatii special concepute pentru a interactiona cu stadionul, dar si pentru a avea acces la retelele sociale in timpul meciurilor. Utilizarea de catre fani a solutiei Connected Stadium Wi-Fi va ajuta la degrevarea retelelor mobile, permitandu-le in acelasi timp acestora sa scrie SMS-uri sau sa efectueze apeluri vocale de pe stadion, in timpul meciului, ceea ce poate fi o provocare in zilele noastre.

Cisco StadiumVision, cele două soluţii vor permite clubului Real Madrid CF si sponsorilor sai sa fie in contact permanent cu cu fanii. Mai mult, acestia se vor putea bucura de toate fazele interesante ale meciului la calitate HD acestea fiind redate pe multitudinea de ecrane ale stadionului.

Va dati seama ce o sa fie pe twitter la un meci important?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s