BADA

Povestile de succes ale celor care au castigat o gramada de bani dupa ce au facut o aplicatie pentru smart phone sau un joc pentru asemenea dispozitive – ii fac pe cei care se pricep la programare sa se viseze milionari. Si nu sunt departe de adevar. Samsung s-a inscris in cursa cu sistemul proprietar, BADA. Iar premiile nu sunt deloc de neglijat: dezvoltatorii pot castiga pana la 100.000 de dolari. Si sunt 10 premii, asa ca in total suma pusa in joc este de 1 milion de dolari.

Concursul Bada 2.0 Power App Race, aflat deja la a doua editie, este adresat dezvoltatorilor de bada 2.0 SDK. Castigatorii vor fi desemnati foarte transparent: in urma  vanzarilor obtinute de fiecare aplicatie se alege programul castigator. Castigatoare sunt primele 10 aplicatii care vor cumula 100.000 de descarcari si vor fi anuntate pe site-ul de dezvoltare bada  cand se va atinge cota.

Dezvoltatorii trebuie sa se inregistreze intre 18 octombrie si 31 decembrie  (la miezul noptii) direct pe site-ul de competitiei. Mai multe detalii, gasiti aici.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s