Mio ofera versiunile noi ale hartilor fara costuri suplimentare

Serviciul de actualizare pe viaţă a hărţilor, în permanenţă, pe toată durata de funcţionare a produsului şi fără costuri suplimentare este valabil doar pentru o serie de 3 aparate: Mio Spirit 680, Mio Spirit 685 şi Mio Spirit 687, toate având instalată harta Full Europa.

De aceasta oferta beneficiezi doar daca iti inregistrezi produsul pe site la Mio in 30 de zile de la data achizitionarii. Daca ai depasit termenul, adio actualizari.  Serviciul Mio Lifetime Map Updates este oferit suplimentar si aparatele care beneficiaza de acesta sunt mai scumpe decat cele care nu dispun de el.

Altfel, actualizarea se face pe  mio.com/lifetimemaps unde sunt doar 3 pasi de urmat si apoi hartile pot fi descarcate de patru ori pe an, pe toată durata de funcţionare a GPS-ului. Pe langa faptul ca de la un an la altul mai apar strazi noi sau sensuri giratorii, in actualizarile hartilor sunt incluse si informatii despre cele mai noi restaurante, muzee şi alte locuri de interes. Acest serviciu va fi oferit cumparatorilor de echipamente Mio începând din luna noiembrie.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s