Inca un multiplex in Bucuresti. De fapt in Baneasa.

De vineri, 23 septembrie 2011, se deschide cinematograful din mall-ul de la Baneasa. Incepând cu ora 10:00 Grand Cinema Digiplex îşi aşteaptă clienţii cu cele mai mari Sali, cu scaune reglabile, cu Sali VIP – unde poti sa vezi filmul de pe canapea.

Ce se incadreaza la categoria gadget este sistemul de sonorizare: Iosono. Acesta este cel mai avansat şi mai complex sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală. Desi este o premieră în România pana cand nu vine un film cu sunet Iosono nu ai ce sa auzi special la acest sistem. Din cate am prins la un test audio – acesta are mai multe difuzoare in spatele ecranului pe canale diferite, iar cand filmul are inregistrat sunet pe toate canalele aferente poti sa urmaresti actiunea si cu ochii inchisi, pentru ca sunetul se muta din difuzor in difuzor in functie de obiectul din film care l-a produs si asta face experianta din sala mai apropiata de realitate. Totusi, daca nu ai coloana sonoratrasa in acest sistem nu ai cum sa te bucuri de acest avantaj.

In comunicat se precizeaza ca sistemul de sunet Iosono este prezent in sala Grand Ultra, una din cele 2 sali de 500 de locuri. Cealalta, Grand Epika, este o sala multifuncţională in care scaunele se strang si devine spatiu pentru concerte şi evenimente. In Grand Studios – sălile VIP care au adoptat „the living room concept”, adica au canapele de 2 persoane si veioze la margine – pretul unui bilet (varianta inca neoficiala) se pare ca o sa fie 150 de lei. Asta ca sa te simti ca acasa. Impreuna cu alte 29 de persoane. Desi capitala e plina de tipi care epateaza si arunca cu bani fara numar, tare mi-e teama ca acest concept nu o sa prinda la noi, pentru ca daca ai 3 milioane sa dai pe 2 bilete, probabil ca ai investit deja cateva milioane intr-un home cinema. Si la cinematograf nu e ca acasa.

Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, a declarat: „Am vrut să creem un cinematograf de neegalat pană acum înRomania. Am investit în cele mai sofisticate tehnologii de proiecţie, sunet şi confort, pentru a ne cuceri oaspeţii.”

Investitia pentru realizarea celor 13 sali, adaptate pentru proiecţie 3D, de la Grand Cinema Digiplex s-a ridicat la 19 milioane de euro. Pe 23 septembrie Grand Cinema Digiplex îşi deschide porţile pentru public şi îşi aşteaptă clienţii cu surprize. Pentru detalii despre promotii si concursuri aveti la dispozitie http://www.grandcinemadigiplex.ro.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s