Samsung seria 7 CHRONOS – monitor de 15 inchi in carcasa de 14 inchi

Minunea se datoreaza noii carcase de aluminiu. Explicatia este simpla: pentru ca au reusit sa faca o carcasa metalica extrem de rezistenta au redus dimensiunile acesteia, astfel incat ecranul de 15” este gazduit de o rama mult mai mica – ca cea pentru un monitor de 14”.

Exteriorul este foarte sexy. In interior, dotarile nu prea lasa loc de upgrade: – Samsung  7 CHRONOS are un procesor Intel Core i7 Quad Core cu tehnologia ExpressCache. Are 8GB de memorie extra pe placa de baza ceea ce asigura o pornire in numai 2 secunde si de asemenea creşterea intregii performante. Si despre navigarea pe web se spune ca este de doua ori mai rapida si asta pe Microsoft Internet Explorer. Daca tinem cont de faptul ca Google Chrome este desemnat cel mai rapid browser – se poate sa fie o revelatie noul laptop. Sau poate este facut sa mearga mai bine cu Internet Explorer. Ramane de vazut.

Sistemul Samsung FastStart ajuta PC-ul sa se deschida in doar doua secunde, cu 33% mai repede fata de modelele anterioare, iar sistemul Quick Boot seteaza inchiderea notebook-ului in doar 19 secunde.

Testele MobileMark arata ca durata de viata a bateriei la o singura incarcare atinge 9 ore. Tehnologia Samsung Battery Life Plus pastreaza 80% din capacitatea originala a celulei intr-un ciclu de viata  care dureaza cu pana la 1.500 de cicluri de incarcare. Asta inseamna ca tine de pana la 5 ori mai mult decat alte baterii care trebuie schimbate de obicei dupa 300 de cicluri de incarcare.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s