Camere video Sony de vacanta

Sony va aduce pe piata incepand din toamna 2 modele de Handycam-uri, care filmeaza la rezolutie standard (720×576 / 50i), dar care au ultra-zoom. Din punctul de vedere al obiectivelor cele 2 camere sunt identice: ambele au zoom optic de 57x.

Diferentele apar in privinta mediului de stocare: DCR-SX21E inregistreaza pe card SD sau Memory Stick iar DCR-SR21E pe un hard de 80 de giga. Pe acesta intra peste 60 de ore de filmare. La cealalta, evident, depinde de cardurile folosite. Adica sunt minunate pentru vacanta, poti sa sa filmezi foarte mult, poti filmezi lucruri de foarte departe (deci sunt bune si pentru paparazzi) si cu un hard extern de la Sony poti sa copiezi imaginile direct fara sa mai fie nevoie de calculator. Deci ai parte si de capacitate de stocare imensa. Hardul in discutie are (HD-PG5UB), daca nu ma insel, 500 de giga.

De filmat, filmeaza bine, ca e automata. Are mod Intelligent Auto, stabilizare optică SteadyShot, funcţie de detectare a feţei şi iluminare. In modul Intelligent AUTO recunoaşte până la 18 scene diferite – de la portret şi peisaj la imagini surprinse noaptea. Focalizarea, expunerea, culoarea, dar şi alte setări sunt ajustate automat asa ca utilizatorul obţine cele mai bune imagini fara prea mare bataie de cap. Pentru filmarile de noapte are un LED care ilumineaza subiectul, iar in modul Auto LED-ul se declanşează automat când lumina este slabă.

Ambele modele beneficiaza de software-ul portabil PBM încorporat care simplifică încărcarea pe site-uri web, ca YouTube™, de la orice computer cu conexiune la internet. Diafragma obiectivului este echivalenta cu f1.8 – f5.7 iar distanta focala f 1.8mm-102.6 mm este tradusa (in echivalent 35mm)  44-2508 mm – in modul 4:3. Lumina minima la care poate sa traga este de 3 lux (1/25 Shutter Speed) iar greutatea fara baterie este de doar 270 g.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s