Ce stie sa faca un aparat foto mai ieftinutz – BenQ C1480

Cei de la BenQ lansează o noua cameră foto digitală  care nu este cea mai subţire din lume, dar este cea mai subţire cameră alimentată cu baterii AA din lume. Acest amanunt si  pretul mi-au  atras atentia.

Dupa ce am citit mai multe despre ea am aflat ca BenQ C1480 are HDR II adica poate sa faca din camera ce poate sa faca un meserias in Photoshop dupa ce un fotograf bun a facut mai multe expuneri pe trepied pentru a obtine un HDR, Mai mult, senzorul Panasonic de 14 MP are ISO 6400 ceea ce asigura fotografii decente si în condiţii de luminozitate scăzută.

La efecte gasim LOMO care oferă fotografiilor culori asemănătoare celor facute pe film, desaturare selctiva si Fisheye care permite realizarea unor portrete amuzante. BenQ C1480 are un obiectiv cu zoom optic 5X, echivalent 26-130 mm. Ecranul LCD e maricel are aprope 7 cm in diagonala, iar filmarea este HD la 720p. Dar cea mai importanta calitate se dovedeste a fi pretul. Pentru un aparat care face destule, ca doar e un compact mititel, acesta costa doar 320 de lei. Ceea ce e foarte competitiv pe hartie. Dupa ce il pun la treaba o sa va dau verdictul final.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s