Filme gratis de la Romtelecom

Romtelecom a lansat un portal de divertisment video integrat: dolcetv.ro. Aici se vor aduna filme, emisiuni TV live sau înregistrate de toate genurile, dar şi conţinut video sportiv. Unele gratis, altele pe bani. Miscarea face parte din planul Romtelecom de a se pozitiona si ca un furnizor de divertisment electronic.

Dolce TV online este accesibil oricui are net. Portalul va fi optimizat constant în perioada următoare ţinând cont de părerile, reacţiile şi aşteptările utilizatorilor.  „Urmărim ca acest portal video să devină cel mai popular loc de întâlnire al consumatorilor de divertisment de calitate, fie că vorbim de utilizatorii din România sau de cei din diaspora,“ a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial.

Platforma Dolce TV Online include trei mari secţiuni: Filme, TV şi Sport. Cinefilii gasesc aproximativ 200 de titluri disponibile gratuit sau in regim de inchiriere la tarife care variază între 1,1 şi 1,9 euro. Plata se face prin SMS, cu orice card bancar sau prin PayPal. În fiecare lună utilizatorii vor putea viziona gratuit  şi cel puţin 5 filme de succes. Mai sunt de gasit aproape 1000 de trailere, ştiri şi programele cinematografelor.

În secţiunea TV utilizatorii au la dispoziţie conţinut TV live sau înregistrat furnizat de cele mai cunoscute posturi de televiziune din România. Pe secţiunea de live web TV se difuzează în prezent emisiunile a peste 15 posturi.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s