Monitor Philips cu personalitate

Cei de la Philips sunt din ce in ce mai eco. Unul dintre ultimele monitoare, din seria P, are 24 de inch are si boxe stereo incorporate, se regleaza pana la 110 mm pe verticala, poate sa fie pus si in mod portret, nu doar landscape, are mufa de USB pentru acces facil… dar astea sunt mai putin importante acum.

Ce ne intereseaza este ca se sesizeaza cand pleci din fata lui. Funtia este numita PowerSensor si face un lucru simplu dar eficient. Cum pleci din fata caluclatorului, ecranul reduce intensitatea luminii si deci si consumul de curent. Detectarea utilizatorului se face prin IR. Cand a determinat că utilizatorul nu se mai afla in fata sa, reduce automat luminozitatea ceea ce face ca economia de energie sa ajunga la 80 %. In plus se prelungeste si durata de viaţă a monitorului.

Acesta este unul din cele mai verzi monitoare de pe piata. Philips utilizeaza materiale ecologice, fără plumb. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Mai mult, s-a obţinut reducerea substanţială a conţinutului de mercur din lămpi. Pana si standardul Energy Star a fost depasit.

Specificaţiile Energy Star 5.0 cer ca in mod inactiv consumul electric sa fie mai mic de 1 watt. Noile monitoarele Philips consumă mai puţin de 0,5 waţi. Tineti cont si de faptul ca televizoarele si monitoarele consuma si cand nu sunt pornite, asa ca cel mai bine e sa le scoateti din priza cand nu le folositi.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s