Atentie la factura Romtelecom. S-ar putea sa nu fie de la Romtelecom.

O noua schema de facut bani rapid si aproape legal si-a facut aparitia in piata. Este vorba de „Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L.”  care a copiat formatul de factura de la Romtelecom si il trimite abonatilor pretinzand o suma de bani pentru servicii de publicitate prioritară.

Cei care nu se uita cu atentie la datele inscriese pe factura platesc  527 lei crezand ca isi platesc telefonul fix, dar de fapt baga banii intr-un cont care le asigura publicitate prioritară publicată pe pagina de web www.cartedetelefoane.com.

Câteva zeci de clienţi Romtelecom au sesizat compania că au primit aceste facturi. Romtelecom anunta ca nu are nicio legatura cu „Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L.” şi că nu are în derulare niciun program prin care oferă astfel de servicii publicitare, ca nu administrează site-ul http://www.cartedetelefoane.com si nu are nicio legatura contractuala sau de alta natura cu societatea Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L.. Pe factura trimisa de Romtelemedia Carte de Telefoane se menţionează cu litere mici că nu este afiliata cu Romtelecom. Totusi Romtelecom  îşi rezervă dreptul de a acţiona pe căile legale în această situaţie.

Compania îşi sfătuieşte clienţii să îşi citească cu atenţie factura înainte de a o achita (în partea de sus a facturii este trecut Carte de telefoane, nu Romtelecom).  Pentru verificarea facturii Romtelecom şi a sumei de plată clienţii pot apela gratuit din reţeaua Romtelecom numărul 1930 (combinaţia de taste 1-1 pentru clienţi persoane juridice) sau pot verifica electronic şi gratuit folosind aplicaţia MyAccount.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s