Romani, vi se pregateste ceva. Si voua. Facebook isi trage mail.

Asta in plus fata de sistemul de mesagerie tip mail si mess intern pe care deja il aveau. Acest nou serviciu va permite persoanelor care nu au un cont de Facebooksa scrie celor care au si acestia din urma sa isi citeasca mesajele direct din interfata  Facebook. Cum aici se petrece cel mai mult timp online, de acum situatia cred ca se agreaveaza. Potrivit TechCrunch proiectul secret al reţelei, denumit „Titan” o sa fie anuntat oficial luni.

Miscarea este doar o noua incordare de muschi in razboiul de acum deschis pe care il duc cu cei de la Google. Acestia din urma nu mai permit celor care isi deschid un nou cont de FB sa vada care din prietenii lor posesori de gmail sunt si pe Facebook. Se pare ca lovitura de pedeapsa a fost aplicata atunci cand s-a aflat de planul secret al celor de la Facebook sa isi faca mail ceea ce ii fac nici mai mult nici mai putin decat competitori directi. La ora asta Facebook are 500 de milioane de utilizatori iar  Gmail numai 170 de milioane. Intre ei se situeaza Yahoo cu 303 milioane si Hotmail cu 364 de milioane.

Nu automat toti utilizatorii de Facebook vor folosi si contul de mail, dar oricum sunt sanse mari ca aceasta retea sa aiba numarul cel mai mare de abonati la serviciul de posta electronica.  Razbunarea celor de la Google este deja demarata. Se pare ca atacul este strategia lor de aprarare, pentru ca in ultima vreme se vorbeste despre planurile Google de a-si infiinta propria retea de socializare.  La cat vor toti sa stam pironiti in fata unui calculator, cred ca nu mai este mult pana cand o sa ne infigem un cap un cablu cu USB 4.0 si o sa ne accesam contul de facebook direct din Second Life.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Diverse. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Romani, vi se pregateste ceva. Si voua. Facebook isi trage mail.

  1. gigi de la scularie zice:

    stai chill, bre, ca nu lanseaza niciun mail.
    iote ce zicea tanti asta, coo facebook, in iunie: http://www.businessinsider.com/facebook-coo-email-is-probably-going-away-2010-6

  2. gigi de la scularie zice:

    ce sare toata lumea, frate, ca fata mare la maritat?
    iote aci o analiza pertinenta vis-a-vis de presupusl serviciu de mail de la feisbuc: http://www.fastcompany.com/1702253/why-facebook-probably-isnt-launching-an-email-service

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s