Sony da cu 3D-ul de pereti

Unde si ramane. Adica pe pereti. Ca sa stea acolo are grija  noul proiector de filme pe pereti de apartament, Sony VPL-VW90ES. Acesta este destinat divertismentului pentru acasă si are la bază tehnologia ochelarilor activi, dezvoltată de Sony pentru gama de televizoare 3D.

Pentru a oferi imaginile cu care Sony ne-a obisnuit, cu detalii, luminozitate mare şi culori vibrante, noul proiector VPL-VW90ES încorporează tehnologia S Advanced Iris 3, ce oferă un contrast dinamic de 150.000:1.

Proiectorul poate reda imagini 3D în format Full HD 1080p si dispune de panoul SXRD 240Hz, care diminuează distorsiunile de imagine sau neconcordanţele. Mai mult, proiectorul poate să transforme semnalul 2D în imagini tridimensionale, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de filmele clasice si in alta dimensiune.

„Lansarea primului proiector 3D Sony destinat divertismentului pentru acasă marchează ultima etapă în misiunea companiei de a crea universul 3D”, a afirmat Tak Nakane, product manager în cadrul Sony Professional. „De la capturarea imaginilor în format tridimensional, până la producţie şi oferirea acestora către public, Sony creează experienţa incredibilă a universului 3D, atât pentru acasă, cât şi în cinematografe. Noul proiector oferă noi posibilităţi şi celor pasionaţi de jocuri. Utilizatorii se vor putea bucura un număr tot mai mare de titluri în format 3D, precum Grand Turismo 5 şi Wip3out în format HD, un lucru care va fi cu siguranţă pe placul comunităţii de gaming”.

Principalul avantaj al noului proiector VPL-VW90ES îl reprezintă posibilitatea de personalizare. Proiectorul este uşor de instalat, fiind conceput pentru a fi compatibil cu o paletă largă de configuraţii. Utilizatorii îşi pot customiza proiectorul în funcţie de conţinutul pe care  doresc să îl vizioneze şi în funcţie de dimensiunea camerei în care este realizată proiecţia. În plus, proiectorul este extrem de silenţios, datorită nivelului redus de zgomot al ventilatorului, de doar 22db.

Proiectorul va fi disponibil în Europa începând cu luna noiembrie 2010.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s