Philips se lauda cu un monitor care consuma cu 70% mai putin

De indata m-am gandit ca fie au descoperit o noua tehnologie revolutionara, fie il lumineaza din spate cu lumanari. De fapt nu e nici una nici alta. Am aflat cateva randuri mai incolo ca e vorba de o idee simpla. Ei ii spun “functia PowerSensor”.

Philips LED 225PL2 are clasica iluminare albă din spate a monitorului cu LED. Deci aici nimic nou. Are insa un control total al intensităţii luminii care permite performanţe superioare ale ecranului pentru redarea conţinutului multimedia, dar şi reducerea costurilor legate de consumul de energie.

In plus tehnologia PowerSensor aduce restul de economie la curent: cand utilizatorul se îndepărtează din faţa monitorului, ecranul reduce automat din intenistatea luminii iar consumul de energie scade cu până la 70%. Deci are in interior un pitic ce stinge lumina cand pleci de la calculator. Nu e mare inovatie, dar este extrem de folositoare.

In conditiile in care un calculator porneste in 1-3 minute, daca mai pui la socoteala si cat iti mai ia sa pornesi programele pe care le utilizezi si sa te loggezi la ele rezulta ca nimeni nu are chef sa inchida calculatorul cand se duce sa fumeze sau la cine stie ce sedinta. Asa ca un sistem automat care macar inchide monitorul cand nu esti in fata lui… este foarte folositor din punctul de vedere al economiei de energie.

Când utilizatorul se întoarce în faţa monitorului, acesta revine la starea iniţială. Acelasi rezultat il poti obtine si daca inchizi monitorul cand te ridici de la calculator, dar nimeni nu o face. PowerSensor nu implică niciun efort din partea utilizatorului si asta ii va asigura succesul de piata. Pentru ca suntem lenesi.

Pentru cei interesati,  Philips 225PL2 beneficiaza si de:

– ajustarea înălţimii la 130mm, ceea ce îi ajută pe utilizatori să se poziţioneze corect în faţa      monitorului

– rotirea ecranului la 90 de grade cu auto pivot

– sistem audio integrat

– hub USB cu 4 porturi.

Ecranul de 22 inch permite ca 2 documente A4 să fie deschise simultan side-by-side.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s